MAT-AKTIVITETER

Här hittar du förslag på olika matstationer som förgyller din aktivitet.

ROLIGA EVENT GER GODA KUNDRELATIONER

Behöver du aktiviteter till ett kundevent som du vill lyfta med roligt innehåll? Vi har en mängd olika färdiga aktiviteter som kanske kan passa! Vi ser till att stämningen är på topp under hela dagen. Våra aktivieter gör att kunderna stannar en stund längre och väljer du ett  familjefokuserat event så ser vi till att sysselsätta barnen så att ditt säljteam får föräldrarnas fulla uppmärksamhet!

SVENSKA RÅVAROR

KORVGRILLNING DELUXE

Vi grillar deluxe-korvar och serverar olika sorters korvar, brödsorter och massor av roliga toppings till korven som exempelvis het majssalsa, picklad gurka och purjosallad med mera... magiskt gott och lika uppskattat!

FRANSKT

STREET FOOD

ITALIENSK STREET FOOD

En station där vi serverar olika rätter från vår streetfood-cykel. Exempelvis: canapé med basilica, tomat och kryddig korv.

CRêPE MED OLIKA FYLLNINGAR

Det är något speciellt med de där frasiga kanterna på en crêpe. Lägg därtill en fyllning med banan och Nutella eller kanske spenat och Cream Fraîche, supergott!

VIDEOKLIPP

STÄMNINGSHÖJARE

PINFÄRSK GLASS – TILLVERKAS i kundens smak

Framför dig skapar vi den färskaste glass du förmodligen smakat! Kanske är det första gången du får smaka på en glass med krispighet och exakt i den smak du vill ha! Nu har du och dina kunder möjlighet att testa den omtalade "Thai-glassen" i er bilhall!

STREET FOOD

STREET FOOD

TEX MEX STREET FOOD

Här spinner vi loss på tex-mex temat och serverar crunchiga Nacho Chips med spännande tillbehör.

VEGETARISKA INDISKA rätter

Från det indiska köket har vi inspirerats och serverar små vegetariska minirätter. Fronten på matstationen är från en Tata lastbil.

VIDEOKLIPP

BELGISKT

NYGRÄDDADE BELGISKA VÅFFLOR

Rykande mumsigt, krispigt och supergott. Våra våfflor gräddas på plats och toppas med florsocker och massvis med olika goda tillbehör. Serveras från en i ögonfallande streetfood-cykel.

FAMILJE-AKTIVITETER

Har du ett erbjudande och vill locka familjer till ditt företag? Här nedan hittar du ett antal aktivitetsförslag med olika inriktning så hela familjen kan få ut så mycket som möjligt.
Vårt mål är att barnen inte vill gå hem, då har föräldrarna massor med tid att göra affärer.

LUFTVIRVELBÅS

Hundratals lappar flyger runt i en väldans fart inne i båset. Deltagarna har 60 sekunder på sig att försöka hitta lappen med högvinsten. Alla får något, ingen går lottlös.

KLÄTTER-UTMANING

Bjud dina kunder på en riktig utmaning. Vår snurrande balansstege är ett spännande inslag när man vill skapa en rolig aktivitetsdag.

AIRBRUSH ANSIKTSMÅLNING

Glöm traditionell ansiktsmålning i corona-tider, det funkar ej. Airbrush-ansiktsmålning är däremot den perfekta lösningen då man applicerar färgen med sprayteknik.

REAKTIONSSPEL, AIRHOCKEY
OCH MYCKET MER...

Fullspäckat event med flera arkadliknande aktiviteter, tv-spel, retro arkadmaskin och superroliga reaktionsspel och air-hockey bord. Passar deltagare i alla åldrar.

LÄS MER

FISKDAMM

Traditionell fiskdamms-aktivitet. Finns nu i flera olika teman som neutral, påsk, halloween och jul. Personalen är även utklädd i temat.

PLAYMOBIL LEKHÖRNA

Ett event fyllt med roliga Playmobil-leksaker som passar åldrar från ca 2-12 år. Går att få med barnpassning så affärerna och besluten går extra smidigt.

ROLIG LEK I Hoppborgar

Vi har flera hoppborgar i olika storlekar och former att välja på. Samtliga är av högsta kvalité och av tilltalande europeisk design.

SPÄNNANDE VATTENBOLLAR

Perfekt utomhusaktivtet och bra dragplåster. Vattenbollarnas popularitet dra alltid till sig besökare och många är beredda att åka långväga för att få en möjlighet att testa.

LÄS MER

STÄMNINGSHÖJARE

STÄMNINGSHÖJARE

POPCORN & BALLONGER

Från en popcornvagn serverar vi nypoppat popcorn och bjuder alla barnen på ballonger.

SOCKERVADD & BALLONGER

Här får både barn och vuxna smaka på nyspunnen sockervadd. Vi kan även dela ut ballonger till alla barnen.

MIXA & MATCHA BLAND VÅRA EVENT

Aktiviteterna under kategorierna ovan går att går att boka var för sig!
Tips: Kombinera matstationer med roliga aktiviteter så fångar du en bred målgrupp!
Kontakta oss på bokning@magnetcompany.se så får du en offert!

PLANERAR DU ATT ARRANGERA

ÅRETS företagsFEST?

Om du är inne på att arrangera en företagsfest, ja då har du kommit till rätt plats!
Vi har en mängd olika aktiviteter i vårt utbud som passar perfekt och skapar en skön stämning. Vi tar med oss rubb och stubb och genomför allt i era egna lokaler!

  SE VÅRA PERSONALFEST FÖRSLAG

TILLBAKA TILL TOPPEN

KUNDAKTIVITETER ÖVRIGA

Magnet & Company Europe AB  |  Hovslagaregatan 15  |  451 44 Uddevalla  |  Sweden

 Phone: +46 (0)700-90 30 35  |  Phone: +46 (0)707-38 23 23  |  mathias@magnetcompany.se

Copyright © 2009-2022, All rights reserved

Vi jobbar över hela Sverige och Norge. Vår geografiska placering gör det möjligt att nå ex. Oslo, Örebro, Jönköping och Halmstad inom en radie på 25 mil.

Avspärrningsstolpar

|

Sök jobb

Avbokningspolicy

|

Annonsmaterial

|

Kontakta oss

|