ARRANGERA ÅRETS FÖRETAGSFEST

Om du är inne på att arrangera en företagsfest, ja då har du kommit till rätt plats!
Vi har en mängd olika aktiviteter i vårt utbud som passar perfekt och skapar en skön stämning. Vi tar med oss rubb och stubb och genomför allt i era egna lokaler!

REAKTIONSSPEL

REAKTIONSSPEL, AIRHOCKEY

OCH MYCKET MER...

Här kan besökarna testa flera olika arkadliknande spel som ex. Catch the Light där man ska tävla mot varandra i reaktionsnabbhet och se vem som klarar att få flest poäng på en minut. Dessutom har vi med oss ett blixtsnabbt airhockey-spel, ett klassiskt arkadspel som var populärt på 80-talet och flera moderna bil-, fotboll-, ishockey- och danspel.

VIDEOKLIPP

BILBANA

UTMANA KOLLEGORNA PÅ bilbanaN

Utmana dinna kollegor i att köra klassisk bilbana. Ni kan vara upp till sex personer samtidigt med varsin bil på banan och tävla mot varandra. Ett roligt event med mycket nostalgikänsla för de som växte upp med bilbana.

VIDEOKLIPP

ROLIG FOTOGRAFERING

GREEN SCREEN FOTO

Vi fotograferar med Green Screen-teknik och gör fantastiska trickfoton. Med denna speciella teknik kan man variera bakgrunden oändligt och sätta personer i helt otänkbara miljöer.

 

Med teknikens hjälp kan man ex. surfa på en haj, flyga som stålmannen över Manhattans skyline eller göra ett snyggt snowboard hopp. Möjligheterna är oändliga.

 

Vi hjälper dig ta fram ett egen tema om du har någon idé som du vill förverkliga.

Så här fungerar green screen.

Green screen är en teknik som används bla. inom filmindustrin för att göra specialeffekter. Den vänstra bilden visar originalbilden med den gröna bakgrunden. Den högra bilden visar resultatet efter att bilden bearbetats i en programvara som ersätter den bakgrunden med valfri bakgrundsbild.

MATSTATIONER

FRANSKT

STREET FOOD

ITALIENSK STREET FOOD

En station där vi serverar olika rätter från vår streetfood-cykel. Exempelvis: canapé med basilica, tomat och kryddig korv.

CRêPE MED OLIKA FYLLNINGAR

Det är något speciellt med de där frasiga kanterna på en crêpe. Lägg därtill en fyllning med banan och Nutella eller kanske spenat och Cream Fraîche, supergott!

VIDEOKLIPP

STÄMNINGSHÖJARE

SMAKA PÅ PINFÄRSK GLASS

Framför dig skapar vi den färskaste glass du förmodligen smakat! Kanske är det första gången du får smaka på en glass med krispighet och exakt i den smak du vill ha! Nu har du och dina kollegor  möjlighet att testa den omtalade "Thai-glassen" i er bilhall!

STREET FOOD

STREET FOOD

TEX MEX STREET FOOD

Här spinner vi loss på tex-mex temat och serverar crunchiga Nacho Chips med spännande tillbehör.

VEGETARISKA INDISKA rätter

Från det indiska köket har vi inspirerats och serverar små vegetariska minirätter. Fronten på matstationen är från en Tata lastbil.

VIDEOKLIPP

BELGISKT

NYGRÄDDADE BELGISKA VÅFFLOR

Rykande mumsigt, krispigt och supergott. Våra våfflor gräddas på plats och toppas med florsocker och massvis med olika goda tillbehör. Serveras från en i ögonfallande streetfood-cykel.

SVENSKA RÅVAROR

KORVGRILLNING DELUXE

Vi grillar deluxe-korvar och serverar olika sorters korvar, brödsorter och massor av roliga toppings till korven som exempelvis het majssalsa, picklad gurka och purjosallad med mera... magiskt gott och lika uppskattat!

STÄMNINGSHÖJARE

STÄMNINGSHÖJARE

POPCORN & BALLONGER

Från en popcornvagn serverar vi nypoppat popcorn och finns det även barn på plats bjuder vi alla barnen på ballonger.

SPUNNET SOCKER

Här får både barn och vuxna smaka på nyspunnen sockervadd.

MIXA & MATCHA BLAND VÅRA EVENT

Aktiviteterna här ovan går att går att boka var för sig!
Kontakta oss på bokning@magnetcompany.se så får du en offert!

TILLBAKA TILL TOPPEN

KUNDAKTIVITETER ÖVRIGA

Magnet & Company Europe AB  |  Hovslagaregatan 15  |  451 44 Uddevalla  |  Sweden

 Phone: +46 (0)700-90 30 35  |  Phone: +46 (0)707-38 23 23  |  mathias@magnetcompany.se

Copyright © 2009-2022, All rights reserved

Vi jobbar över hela Sverige och Norge. Vår geografiska placering gör det möjligt att nå ex. Oslo, Örebro, Jönköping och Halmstad inom en radie på 25 mil.

Avspärrningsstolpar

|

Sök jobb

Avbokningspolicy

|

Annonsmaterial

|

Kontakta oss

|