AKTUELLT

ALLA EVENT

MAT

MODE

SÄSONG

FAMILJ

FOTO

COVID-19 INFORMATION

DIGITALA EVENT

VIDEOKLIPP

VI LEVERERAR ÄVEN DIGITALA EVENT

I samband med Covid-19 pandemin började vi att producera filmklipp för sociala medier åt våra kunder. Vi har nu utvecklat en strategi för att kunna konvertera några av våra populära mode-event till den digitala världen. Detta innebär att vi kan producera nytt och fräscht innehåll till era befintliga sociala mediekanaler från event som "Modell-för-en-dag", "Gör-om-mig" och ”Modevisning” och även skapa skräddarsydda digitala event.

SÅ FUNGERAR ETT DIGITALT EVENT

Ett digitalt event fungerar ungefär som ett vanligt event fast med den stora skillnaden att den inte bjuder in allmänheten att delta. Istället jobbar vi med mindre grupper och speciellt utvalda deltagare som ex. kan väljas ut via tävlingar inför eventet.  Vi bygger upp aktiviteten som vanligt hos er och deltagarna får en bokad tid. Vi filmar och fotograferar hela processen under eventets gång och skapar tillräckligt med material för att kunna posta inlägg under flera veckors tid.

DIGITAL GÖR OM MIG

Låt era kläd- och accessoarbutiker stå i fokus på detta event. Vi gör om utvalda kunder vilket kan inspirera till att fler vågar göra en förändring i sin garderob.

  Vi producerar innehåll för dina sociala mediekanaler.

DIGITAL MODELL FÖR EN DAG

På detta eventet får några utvalda kunder en lyxig stund med make-up och hårstyling innan det är dax att ställa sig framför kameran. Alla modeller får en stor glansig bild med sig hem.
 
  Vi producerar innehåll för dina sociala mediekanaler.

DIGITALA Skräddarsydda mode-event

Vi hjälper dig att ta fram ett anpassat mode-event. Eventen du läser om på vår hemsida är i många fall framtagna på uppdrag av våra kunder.

  Vi producerar innehåll för dina sociala mediekanaler.

DIGITAL Modevisning

Det är tidskrävande att arrangera en modevisning. Låt oss hjälpa er! Vi tar hand om allt från modellrekrytering och kontakt med butikerna till genomförandet av hela modeshowen.
 
  Vi producerar innehåll för dina sociala mediekanaler.

MEDIEPRODUKTION

VIDEOKLIPP

VI HJÄLPER ER MED SOCIALA MEDier

Behöver ni hjälp att fylla era sociala medier med innehåll? Vi både producerar och publicerar personligt anpassat material på alla populära plattformar för att hålla er aktuella och intressanta bland både gamla och nya kunder.

LÄS MER

TILLBAKA TILL TOPPEN

Magnet & Company Europe AB  |  Hovslagaregatan 15  |  451 44 Uddevalla  |  Sweden

 Phone: +46 (0)700-90 30 35  |  Phone: +46 (0)707-38 23 23  |  mathias@magnetcompany.se

Copyright © 2009-2020, All rights reserved

Avspärrningsstolpar

|

Sök jobb

Avbokningspolicy

|

Annonsmaterial

|

Vi jobbar över hela Sverige och Norge. Vår geografiska placering gör det möjligt att nå ex. Oslo, Örebro, Jönköping och Halmstad inom en radie på 25 mil.

Kontakta oss

|