ROLIGA EVENT LOCKAR FLER KUNDER

Behöver du aktiviteter till ett jubileum, frukostmöte, familjedagar, nybilslansering eller någon annan aktivitet som du vill lyfta med roligt innehåll. Vi ser till att stämningen är på topp under hela dagen. Våra aktivieter gör att kunderna stannar en stund längre och väljer du ett  familjefokuserat event så ser vi till att sysselsätta barnen så att ditt säljteam får föräldrarnas fulla uppmärksamhet!

TEMA: FRUKOSTMÖTE

Detta eventpaket innehåller exempel på några populära matstationer där vi bjuder på nygräddade frasiga belgiska våfflor, italiensk-smakande street food och krispiga crêpes-rullar. Perfekt för ett frukostmöte där man vill få in en festlig touch.

STREET FOOD

STREET FOOD

ITALIENSK STREET FOOD

En station där vi serverar olika rätter från vår streetfood-cykel. Exempelvis: canapé med basilica, tomat och kryddig korv.

FRASIGA BELGISKA VÅFFLOR

Våra våfflor gräddas på plats och toppas med florsocker och massvis med olika goda tillbehör. Serveras från en i ögonfallande streetfood-cykel.

FRANSKT

CRêPE MED SMARRIGA FYLLNINGAR

Det är något speciellt med de där frasiga kanterna på en crêpe. Lägg därtill en fyllning med banan och Nutella eller kanske spenat och Cream Fraîche, supergott!

TEMA: JUBILEUM

I detta eventpaketförslag mixar vi barnaktiviteter med festliga mataktivitet som attraherar både vuxna barn. Vi är fast övertygade att bästa resultat uppnås i en miljö där alla har roligt, stora som små.

PLAYMOBIL LEKHÖRNA

Ett event fyllt med roliga Playmobil-leksaker som passar åldrar från ca 2-12 år. Går att få med barnpassning så affärerna och besluten går extra smidigt.

AIRBRUSH ANSIKTSMÅLNING

Glöm traditionell ansiktsmålning i corona-tider, det funkar ej. Men airbrush ansiktsmålning är däremot den perfekta lösningen då man applicerar färgen med sprayteknik.

KLASSISK BILBANA

Detta är en uppdatering av bilbanorna från förr, fast nu med digital teknik. Man kan numera köra upp till sex bilar samtidigt på banan. Banlängd ca 20 meter.

LÄS MER

UTMANande klätterstege

Bjud dina kunder på en riktig utmaning. Vår snurrande balansstege är ett spännande inslag när man vill skapa en rolig aktivitetsdag.

SVENSKA RÅVAROR

KORVGRILLNING DELUXE

Vi grillar deluxe-korvar och serverar olika sorters korvar, brödsorter och massor av roliga toppings till korven som exempelvis het majssalsa, picklad gurka och purjosallad med mera... magiskt gott och lika uppskattat!

STREET FOOD

STÄMNINGSHÖJARE

POPCORN & BALLONGER

Från en popcornvagn serverar vi nypoppat popcorn och bjuder alla barnen på ballonger.

VEGETARISKA INDISKA rätter

Från det indiska köket har vi inspirerats och serverar små vegetariska minirätter. Fronten på matstationen är från en Tata lastbil.

VIDEOKLIPP

BELGISKT

NYGRÄDDADE BELGISKA VÅFFLOR

Rykande mumsigt, krispigt och supergott. Våra våfflor gräddas på plats och toppas med florsocker och massvis med olika goda tillbehör. Serveras från en i ögonfallande streetfood-cykel.

TEMA: BIL LANSERING

Vi har tagit fram ett paket som hjälper dig vid lansering av en ny bilmodell med fokus på familj. Bjud in hela familjen till en rolig dag med olika happenings och locka med allt från belgiska våfflor och handgjord glass till roliga aktiviteter och barnpassning. Det är till er bilhall man ska välja att åka för att ha en rolig dag!

FOTOAKTIVITET

NYA BILMODELLEN STÅR I FOKUS

Detta är en fotoaktivitet som sätter din produkt i fokus och samtidigt skapar ett starkt och possitivt minne hos besökarna. Vi fotograferar med Green Screen-teknik och alla mallar vi tar fram görs med baktanke att kunderna ska få en rolig stund och framkalla härliga skratt.

LÄS MER

STÄMNINGSHÖJARE

STREET FOOD

SUPERGODA GLASSRULLAR

Vi tillverkar glass á la minute där kunderna får välja smak och tillbehör. Bjud på den populära och omtalade "Thai-glassen" i er bilhall – det kommer att bli succé.

TEX MEX STREET FOOD

Här spinner vi loss på tex-mex temat och serverar crunchiga Nacho Chips med spännande tillbehör.

STÄMNINGSHÖJARE

SOCKERVADD & BALLONGER

Här får både barn och vuxna smaka på nyspunnen sockervadd. Vi kan även dela ut ballonger till alla barnen.

PLAYMOBIL LEKHÖRNA

Ett event fyllt med roliga Playmobil-leksaker som passar åldrar från ca 2-12 år. Går att få med barnpassning så affärerna och besluten går extra smidigt.

TEMA: FAMILJEDAG

Har du ett erbjudande och vill locka familjer till din bilhall? Vi har tagit fram ett förslag som mixar olika intressen så hela familjen ska få ut så mycket som möjligt och ha kul. Vårt mål är att barnen inte vill gå hem, då har föräldrarna massor med tid att prata affärer.

VIDEOKLIPP

STÄMNINGSHÖJARE

PINFÄRSK GLASS – kunden väljer smak

Framför dina kunder skapar vi färsk glass i en mängd olika kombinationer och smaker. Tillverkningssättet gör att många för första gången får uppleva en glass som har krispigheten i ingredienserna kvar! Den omtalade "Thai-glassen" blir garanterat en succé i er bilhall.

LUFTVIRVELBÅS

Hundratals lappar flyger runt i en väldans fart inne i båset. Deltagarna har 60 sekunder på sig att försöka hitta lappen med högvinsten. Alla får något, ingen går lottlös.

REAKTIONSSPEL, AIRHOCKEY
OCH MYCKET MER...

Fullspäckat event med flera arkadliknande aktiviteter, tv-spel, retro arkadmaskin och superroliga reaktionsspel och air-hockey bord. Passar deltagare i alla åldrar.

LÄS MER

FISKDAMM

Traditionell fiskdammsaktivitet. Finns nu i flera olika teman som neutral, påsk, halloween och jul. Personalen är även utklädd i temat.

BARNENS TRAFIKDAG

Vi lägger ut en gigantisk matta printad som en stad i miniatyr med övergångställen, korsningar, parkeringsplatser och bensinstation.

STÄMNINGSHÖJARE

STREET FOOD

POPCORN & BALLONGER

Från en popcornvagn serverar vi nypoppat popcorn och bjuder alla barnen på ballonger.

FRASIGA BELGISKA VÅFFLOR

Våra våfflor gräddas på plats och toppas med florsocker och massvis med olika goda tillbehör. Serveras från en i ögonfallande streetfood-cykel.

UTOMHUSAKTIVITETER

LEK I Hoppborgar

Vi har flera hoppborgar i olika storlekar och former att välja på. Samtliga är av högsta kvalité och av tilltalande europeisk design.

GÅ I VATTENBOLLAR

Perfekt utomhusaktivtet och bra dragplåster. Vattenbollarnas popularitet dra alltid till sig besökare och många är beredda att åka långväga för att få en möjlighet att testa.

LÄS MER

MIXA & MATCHA BLAND VÅRA EVENT

Aktiviteterna under de olika teman vi satt ihop är exempel och varje aktivitet går att rycka loss var för sig och skapa ett skräddarsytt event åt dig!
Kontakta oss på bokning@magnetcompany.se så får du en offert!

TILLBAKA TILL TOPPEN

EVENT FÖR BILHANDLARE

Magnet & Company Europe AB  |  Hovslagaregatan 15  |  451 44 Uddevalla  |  Sweden

 Phone: +46 (0)700-90 30 35  |  Phone: +46 (0)707-38 23 23  |  mathias@magnetcompany.se

Copyright © 2009-2022, All rights reserved

Vi jobbar över hela Sverige och Norge. Vår geografiska placering gör det möjligt att nå ex. Oslo, Örebro, Jönköping och Halmstad inom en radie på 25 mil.

Avspärrningsstolpar

|

Sök jobb

Avbokningspolicy

|

Annonsmaterial

|

Kontakta oss

|