ALLA EVENT

UPPDATERAD: REAKTIONSPEL, AIRHOCKEY...

Fullspäckat event med flera arkadliknande aktiviteter, Pong, retro arkadmaskin och superroliga reaktionsspel och air-hockey bord. Passar deltagare i alla åldrar.

LÄS MER

BARNENS TRAFIKDAG

Vi lägger ut en gigantisk matta printad som en stad i miniatyr med övergångställen, korsningar, parkeringsplatser och bensinstation.

LÄS MER

PLAYMOBIL LEKHÖRNA

Ett event fyllt med rolig Playmobil-lek. Massor av olika lek-teman som passar åldrar från ca 2-12 år. Går även att få med barnpassning.

LÄS MER

NAGEL-DEKORATION

Vi målar snygga mönster och olika dekorationer på barnens naglar. Yta som krävs för denna aktivitet är ca 2x2 meter.

KONTAKTA OSS

ARMBAND-PYSSEL

På den här pysselaktiviteten får barnen designa egna unika armband i olika teman med hjälp av av hundratals design- och bokstavspärlor.

 

KONTAKTA OSS

CIRKUSPARTY

Testa på att gå på lina, jonglera, gå på styltor, cykla på världens minsta cykel, snurrtallrikar och mycket annat spännande. Skräddarsy gärna eventet med olika add-on aktiviteter.

LÄS MER

SPÄNNANDE SAND-EVENT

Besökarna får bekanta sig med en sand som tagits fram i laboratorium och som senare visade sig vara perfekt som leksand med flera väldigt förvånande egenskaper.

LÄS MER

SKATTJAKT & MEET & GREET

Följ med kaninerna på en spännande skattjakt runt om i köpcentrat. Barnen får tillsammans med kaninerna försöka lösa alla kluriga ledtrådar.

LÄS MER

CUPCAKE-dekoration

Här får besökarna dekorera sin egen Cupcake. Vi erbjuder en mängd olika teman som följer årets högtider som ex. påsk, halloween och jul så att eventet håller sig  aktuellt.

LÄS MER

UTMANANDE BALANSSTEGE

Bjud dina besökare på en riktig utmaning. Vår snurrande balansstege är ett spännande inslag när man vill skapa en rolig aktivitetsdag.

LÄS MER

AIRBRUSH ANSIKTSMÅLNING

Glöm traditionell ansiktsmålning i corona-tider, det funkar ej. Men airbrush ansiktsmålning är däremot den perfekta lösningen då man applicerar färgen med sprayteknik.

LÄS MER

LUFTVIRVELBÅS

Hundratals lappar flyger runt i en väldans fart inne i båset. Deltagarna har 60 sekunder på sig att försöka hitta lappen med högvinsten. Alla får något, ingen går lottlös.

LÄS MER

FISKDAMM

Traditionell fiskdamm-aktivitet. Finns nu i flera olika teman som neutral, påsk, halloween och jul. Personalen är även utklädd i temat.

KID PARK LEKHÖRNA

Detta är ett event fyllt av massa roliga leksaker för barn i åldrarna 2-12 år. Barnpassning går även att välja till som du vill stimulera shoppingen ytterligare.

LÄS MER

LÄS MER

MATEVENT

Skapa ER egnA Mat & SMAKfestival

Vi har skapat ett matfestival-koncept som innehåller flera varierande matstationer.
Ni väljer själva ut vilka av dessa stationer ni önskar ha med. Vi erbjuder även olika tema-matstationer under året.

LÄS MER

LÄS MER

LÄS MER

Nu kan vi äntligen presentera årets heta mat-event-nyhet där vi bjuder era besökare på varma frasiga churros med klassisk socker och kanel eller lite lyxigare variant doppade i nutella och med kokos på toppen! Eventet klarar kraven för känsligt inomhusbruk utan vare sig rök eller ånga.

LÄS MER

BJUD DINA KUNDER PÅ FRASIGA CHURROS

FOTOGRAFERINGSEVENT

GREEN SCREEN FOTO

Med hjälp av Green Screen-teknik skapar vi fantastiska bilder och printar ut bilder på plats som besökarna får ta med sig hem. Tekniken erbjuder oändliga möjligheter kring årets olika teman.

LÄS MER

TEMAFOTO

Vi skapar häftiga bilder i olika teman under året. Här ovan ser du ett exempel från halloween där besökarna bl.a. blir förvandlade till zombies. Fler teman är påsk, Oktoberfest, Black Friday, jul etc.

LÄS MER

UTKLÄDNADSFOTOAKTIVITET

Att klä ut sig tycker många barn är kul. Får man dessutom med sig mamma eller pappa så blir det fina foton att hänga upp på kylskåpet där hemma. Med er logo på framsidan blir det bra PR.

KONTAKTA OSS

KUNDFOTO-AKTIVITETER

Green Screen är perfekt om man vill göra olika typer av kundaktiviteter. För IKEA genomförde vi en aktivitet där vi fotade kunder och och skapade en personlig framsida på IKEA katalogen.

SELFIE fotostation

Besökarna får ta bilder mot en bakgrund och printa ut själva. Allt sköts automatiskt. Det finns möjlighet att lägga in er logotype eller annat budskap på framsidan av bilden.

LÄS MER

LÄS MER

MODE & SKÖNHET

MAKE-UP ZONE

Vi uppmärksammar säsongens olika sminktrender och ger besökarna en lyxig upplevelse på detta trevliga stylingevent. Du kan välja olika alternativ på set-up med bl.a. Brow bar eller Blow Dry Bar.

LÄS MER

HÅRSTYLING

Add-on till Make-up Zone eller Modell-för-en-dag aktiviteterna där vi fönar, lockar och plattar hår (ej permanenta förändringar).

LÄS MER

ADD-ON AKTIVITET

BROW BAR

Add-on till Make-up Zone eller Modell-för-en-dag aktiviteterna där vi plockar och färgar ögonbryn (ej permanenta förändringar).

ADD-ON AKTIVITET

LÄS MER

GÖR OM MIG

Låt era kläd- och accessoarbutiker stå i fokus på detta event. Vi gör om besökarna inför publik vilket kan inspirera till att fler vågar göra en förändring i sin garderob.

LÄS MER

MODELL FÖR EN DAG

På detta eventet får besökarna en lyxig stund med make-up och hårstyling innan det är dax att ställa sig framför kameran. Alla modeller får en stor glansig bild med sig hem.

LÄS MER

Skräddarsydda mode-event

Vi hjälper dig att ta fram ett anpassat mode-event. Eventen du läser om på vår hemsida är i många fall framtagna på uppdrag av våra kunder.

LÄS MER

Modevisning

Det är tidskrävande att arrangera en modevisning. Låt oss hjälpa er! Vi tar hand om allt från modellrekrytering och kontakt med butikerna till genomförandet av hela modeshowen.

LÄS MER

ENERGI-Massage

Perkussionsterapi är den senaste tekniken inom välbefinnande. Endast ett par minuters behandling ger en markant uppiggande effekt vilket kan resultera i att kunden stannar i centrat en stund extra.

SELFIE Fotostation

Perfekt komplement till modeaktiviteterna där man kan ta en bild på sig själv efter exempelvis en make-up eller hårstyiling. Alla får en utprintad bild med sig hem.

LÄS MER

LÄS MER

SÄSONGSEVENT

Roliga Hoppborgar

Vi har flera hoppborgar i olika storlekar och former att välja på. Samtliga är av högsta kvalité och av tilltalande europeisk design.

Spännande VATTENBOLLAR

Perfekt utomhusaktivitet och bra som dragplåster. Vattenbollarnas popularitet drar till sig besökare och många är beredda att åka långväga för att få möjlighet att testa.

LÄS MER

LÄS MER

PÅSK

KLÄM, KÄNN & GISSA

Detta är en väldigt populär och rolig aktivitet där man ska stoppa ner händerna i de olika hinkarna och försöka gissa vad det är man känner.

LÄS MER

Påsk-fotoGRAFERING

Låt dina besökare fotografera sig med påsken som tema. Vi har kaninöron, tuppmössor, kycklingdräkt och massa andra galna tillbehör som man kan klä på sig.

KONTAKTA OSS

PÅSK AIRBRUSH MÅLNING

Med smittspridningssäker airbrushteknik ansiktsmålar vi barnen i påsktemat.
Tips! låt besökarna bli fotograferade, lägg till en bemannad fotoaktivitet eller boka vår selfie-station.

MINGEL MED LILlA KYCKLINGEN

Boka in världens gulligaste kyckling att mingla omkring hos er och bjuda alla besökarna på härlig påskfeeling och kanske lite påskgodis.

KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS

HALLOWEEN

HALLOWEEN PARTY

Ett event med tre olika stationer. Deltagarna får måla på ballonger, äta halloween-insirerat popcorn och få en effektansiktsmålning med ex. ärr och rinnande blod. Vi anpassar kapaciteten på eventet efter era behov.

LÄS MER

Halloween MEET & GREET

Mingel med Frankenstein och Dracula. Varaktighet: 4x25 minuter. Välj till monsteransiktsmålning eller/och monsterfotografering.

KONTAKTA OSS

HALLOWEEN AIRBRUSH

Med smittspridningssäker airbrushteknik ansiktsmålar vi barnen i halloween-tema. Tips! lägg till monsterfotoaktivitet eller selfiestation för självfotografering med utskrift av bilder.

LÄS MER

HALLOWEEN KLÄM-, KÄNN- & GISSATÄVLING

Här får besökarna ta sig mod att stoppa ner händerna i de olika hinkarna och känna efter vad det kan vara där nere i hinken. Vi har preparerat med både spindlar och slem och mycket annat läskigt att känna på.

LÄS MER

HALLOWEEN FOTOGRAFERING

Detta är vår populära fotoaktivitet, där deltagarna blir effektansiktsmålade och får låna rekvisita inför fotograferingen som sker med Green Screen-teknik.

LÄS MER

HALLOWEEN cupcakes

Här får besökarna dekorera sin egen Cupcake. Vi erbjuder en mängd olika teman som följer året som ex. påsk, halloween och jul m.m. så att eventet alltid håller sig aktuellt.

LÄS MER

JULTIDER

En digital julkalender samlar ihop besökarnas mailadresser och skapar engagemang på sociala medier!

DIGITAL QUIZ-JULKALENDER

Med en digital quiz-julkalender kan ni på ett snyggt och roligt sätt lyfta fram era butiker inför julhandeln!

LÄS MER

julkortsfotografering

Vi skapar trevliga julkort åt besökarna med en personlig hälsning. Varje familj kan få upp till fem julkort med sig hem. Bilderna mailas digitalt. Det går även att fälla in er logotype på kortet.

KONTAKTA OSS

FOtografering med tomten

Här får hela familjen träffa tomten och få en fin bild tillsammans. Alla som deltar får direktutprintade julkort med sig hem. Antalet julkort som varje familj ska få bestämmer ni.

LÄS MER

Pepparkaksdekoration

Besökarna får dekorera sina julpepparkakor att ta med hem och hänga i granen. Mycket uppskattat event med tomtemor som hjälpreda.

KONTAKTA OSS

Paketinslagning

Underlätta för kunder och butiker genom att erbjuda kostnadsfri paketinslagning. Vi erbjuder både volyminslagning och inslagning av det lyxigare slaget.

LÄS MER

MATEVENT MED JULTEMA

Under november och december erbjuder vi en mat & smakfestival i en julinspirerad version med massor av smakfulla stationer att välja bland.

LÄS MER

TILLBAKA TILL TOPPEN

AKTUELLA EVENT

ALLA EVENT

Magnet & Company Europe AB  |  Hovslagaregatan 15  |  451 44 Uddevalla  |  Sweden

 Phone: +46 (0)700-90 30 35  |  Phone: +46 (0)707-38 23 23  |  mathias@magnetcompany.se

Copyright © 2009-2023, All rights reserved

|

Sök jobb

Avbokningspolicy

|

Annonsmaterial

Vi jobbar över hela Sverige och Norge. Vår geografiska placering gör det möjligt att nå ex. Oslo, Örebro, Jönköping och Halmstad inom en radie på 25 mil.

Kontakta oss

|